Robotika szakkörök indulnak az ITK-ban!

Szeptembertől robotika szakkörök indulnak múzeumunkban!

 

Képfelirat

 

Robotika kezdőknek, 8-11 évesek számára 

Láttál már szumózó robotokat? Érdekel, hogyan programozható a WeDo robot, vagy hogy mi a feladat a WRO versenyen? Esetleg van már Boost készleted, de nem tudod használni? Ezeken a foglalkozásokon megtanulhatod! A Legó robotok építése mellett foglalkozunk a robotok programozásával, és akár szülőddel együtt vagy barátoddal indulhatsz már idén is a szumó versenyen. A folytatásban már a WRO versenyre is készülünk, ahol több kategóriában méretheted meg a megszerzett tudásod.
A foglalkozásokat Rozgonyi-Borus Ferenc tartja, aki több országos robotika verseny szervezője, a robotikát több mint 16 éve oktatja kicsiknek és nagyoknak. Lányok és fiúk jelentkezését is várjuk! 

Kezdés: 2019. szeptember 14-től,
                  szombatonként 14.00-16 .00

A csoport maximális létszáma: 8 fő.

Egy hónapra a foglalkozások díja: 16 000 Ft.
További információ: 
rbf.oktatas@gmail.com 

Robotika lányoknak, 12-15 évesek számára 

Láttál már szumózó robotokat? Tudtad, hogy az ELSŐ Országos Robotszumó Verseny többszörös bajnoka lány? Hallottál már a WRO versenyről? Tudtad, hogy az országos versenyen robotfoci kategóriában Szegedről lányok indultak? A robotika a lányoké is! Ha érdekel a robotika világa, akkor itt a helyed! Legó készletekre építve a foglalkozásokon megismerkedhetsz az EV3 robotok programozásán túl azok mérésekben való alkalmazásával. Összemérheted tudásod másokkal szumóban.
A foglalkozásokat Rozgonyi-Borus Ferenc tartja, aki több, országos robotika versenyeken sikeresen szereplő lánycsapat coach-a volt már, a robotikát több mint 16 éve oktatja kicsiknek és nagyoknak.

Kezdés: 2019. szeptember 16-ától,         hétfőnként 15.00 17.00

A csoport maximális létszáma: 8 fő.

Egy hónapra a foglalkozások díja: 16 000 Ft.
További információ  
rbf.oktatas@gmail.com