A Gyermekkarácsonyon debütál az ITK új interaktív tere

Nézd meg a világ egyik legnagyobb informatikatörténeti bemutatóját, az NJSZT Informatika Történeti Kiállítását és tedd próbára tudásod és ügyességed a tudományos játszóház interaktív elektronikai és robotikai játékaival!

A Jövő múltját bemutató informatikatörténeti állandó kiállításnak helyet adó Szent-Györgyi Albert Agora december 15-i gyermekkarácsonyi programján debütál az a tudományos játszótér, amely az ITK időszaki kiállítási terében biztosít lehetőséget interaktív robotikai, informatikai, elektronikai játékok kipróbálására.

A Gyermekkarácsony programja keretében az új tudományos játszótér és az ITK videojáték kabinetje várja a gyerekeket. Az állandó kiállítást pedig érdekes, szórakoztató tárlatvezetés keretében tekinthetik meg a Gyermekkarácsonyra érkező csoportok, akiknek 50% kedvezményt biztosítunk.

Az új interaktív tudományos játszótér a Gyermekkarácsony után is, egészen február közepéig várja az érdeklődőket: az NJSZT ITK-ba vett érvényes belépőjeggyel látogatható, csoport esetén tárlatvezetési díj megvásárlásával.

Itt a nagy lehetőség gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek, hogy megismerjék az informatika történetét – és kipróbálják magukat a tudományos kedvcsináló játékokban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!